Λιντς Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Λιντς Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Η Νότιγχαμ προηγήθηκε με 1-0 στο 11ο λεπτό με γκολ του Τζάκ Ρόμπισον, ωστόσο είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 82' με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Η Νότιγχαμ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Λιντς, ωστόσο ένα διαιτητικό λάθος της στέρησε την ευκαιρία. Το τελικό 1-1 για την 15η αγωνιστική της Championship, βρήκε τους γηπεδούχους ανακουφισμένους και τους φιλοξενούμενους παραπονούμενους διότι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατούσε κοντά στην πρώτη 5άδα.

Η Νότιγχαμ προηγήθηκε νωρίς καθώς μόλις στο 11′ ο Τζακ Ρόμπινσον άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Κι ενώ η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα βρισκόταν κοντά στο μεγάλο διπλό, ήρθε η ισοφάριση στο 82′ από τον Κεμάρ Ρουφ. Ωστόσο όπως φάνηκε στο ριπλέι, το τέρμα σημειώθηκε με το χέρι και δεν έπρεπε να μετρήσει.

Παρά τις εντονότατες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και τις διαβουλεύσεις των διαιτητών, το γκολ μέτρησε κανονικά, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε του ματς.

Πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 29 βαθμούς, 2η η Λιντς με 27 (όσους έχουν και οι Μίντλέσμπρο και Νόριτς), ενώ η Νότιγχαμ έχει 23 και είναι στην 7η θέση πίσω από τις Γουέστ Μπρομ και Ντέρμπι που έχουν 25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ