Άγιαξ – Φέγιενορντ 3-0

Άγιαξ – Φέγιενορντ 3-0

Η Φέγενορντ έμεινε με 10 παίκτες από το έκτο λεπτό της αναμέτρησης και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του «Αίαντα» που επικράτησε με 3-0.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η αναμέτρηση του Άγιαξ με την Φέγενορντ. Η κόκκινη κάρτα του Γερεμάια στο έκτο μόλις λεπτό του αγώνα άλλαξε τις ισορροπίες, με την ομάδα του Ρότερνταμ να μην καταφέρει σε κανένα σημείο του αγώνα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Έτσι ο Άγιαξ συνέχισε την πορεία του στην Ερεντιβίζιε με μία εύκολη νίκη με 3-0 με τα γκολ των Ζιγιές, Τάντιτς και το αυτογκόλ του Μπάιλοβ Γιάστιν.

Ο «Αίαντας» ξεκίνησε επιθετικά, όπως πάντα κάνει στα εντός έδρας ματς και μετά την γρήγορη κόκκινη που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενη, το πρέσινγκ έγινε εντονότερο από τους παίκτες των γηπεδούχων αλλά και από την κερκίδα.

Μέχρι το 22′ κατάφερε να αντέξει η Φέγενορντ αλλά σε εκείνο το σημείο η ανωτερότητα του Άγιαξ καρποφόρησε, με την τύχη να γυρνάει την πλάτη στον Γερεμάια ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Άγιαξ μάλιστα κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Ζιγές, «κλειδώνοντας» λίγο-πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, ωστόσο και πάλι ο «Αίαντας» κατάφερε να σκοράρει, αυτή τη φορά με τον Ντούσαν Τάντιτς που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 80ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή ο Άγιαξ παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν που έχει το απόλυτο με 10×10.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ