Επιστρέφει στους πάγκους μετά από 5 χρόνια ο Τροντ Σόλιντ!

Επιστρέφει στους πάγκους μετά από 5 χρόνια ο Τροντ Σόλιντ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού συμφώνησε με τη διοίκηση της Λόκερεν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του βέλγικου συλλόγου - Τελευταία ομάδα που δούλεψε ήταν η Ελαζίγκσπορ το 2013!

Την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Λόκερεν! Ο Νορβηγός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από πέντε χρόνια και θα αντικαταστήσει τον Πέτερ Μάερς. ο οποίος αποχώρησε μετά την τραγική εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Λόκερεν θα είναι η τέταρτη βελγική ομάδα που θα κοουτσάρει στην καριέρα του ο Σκανδιναβός προπονητής, μετά τις Γάνδη, Μπριζ και Λιρς, ενώ τελευταία ομάδα του 59χρονου πλέον τεχνικού ήταν η Ελαζίγκσπορ το 2013. Ο Σόλιντ είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005 και είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006. Εκτός από τους Πειραιώτες και τις βελγικές ομάδες, στην πολυετή καριέρα του είχε κοουτσάρει επίσης τις Ρόζενμποργκ, Χέρενφε και Αλ Αχλί.

Πλέον, μετά από πέντε χρόνια απραξίας, επιστρέφει στους πάγκους, με τη διοίκηση της Λόκερεν να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την πρόσληψή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ