
Η Σπάρτα Πράγας «κόλλησε» στο μηδέν στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα (0-0), για την 11η αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος.
Ισοπαλία για την Σπάρτα Πράγας, πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (22/10, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Η αντίπαλος των Πειραιωτών. λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο, ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 0-0 με την Μπάνικ Οστράβα, για την 11η αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος.
Η Σπάρτα δεν κατάφερε να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της στη 1. Λίγκα και έμεινε στην 5η θέση με 19 βαθμούς και στο -8 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Σλάβια (27 β.).
Η ομάδα της Πράγας προβλημάτισε με την απόδοσή της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσε μάλιστα ακόμα και να είχε χάσει, αφού οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν ένα ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Πρωταγωνιστής για την Σπάρτα ο τερματοφύλακάς της, με τον Σούροβτσικ να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις, ενώ ο Μερκάδο απέτρεψε γκολ πάνω στη γραμμή.



















