Λάμπαρντ: «Ξεχωριστή η κλήρωση απέναντι στην Τσέλσι»

Λάμπαρντ: «Ξεχωριστή η κλήρωση απέναντι στην Τσέλσι»

Ξεχωριστή θα είναι η αναμέτρηση της Ντέρμπι με την Τσέλσι, όπως τόνισε ο Φράνκ Λάμπαρντ σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο την Ντέρμπι για το Carabao Cup και η επιστροφή του Φράνκ Λάμπαρντ στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι αυτή που θα ξεχωρίσει από την αναμέτρηση.

Ο πρώην παίκτης των «μπλε» μίλησε για το επικείμενο ματς, αποκάλεσε «σπίτι» του το Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς όπως τόνισε εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της Ντέρμπι τόνισε: «Είναι μια ξεχωριστή κλήρωση για μένα, καθώς θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να δω τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και 40.000 φίλους στο γήπεδο», ενώ πρόσθεσε: «Νομίζω πως είμαι πιο συναισθηματικός τώρα που μεγάλωσα. Αυτά τα πράγματα με επηρεάζουν. Συνειδητοποιώ πόσο σημαντική ήταν η Τσέλσι στη ζωή μου και τι τους χρωστάω»

Όσον αφορά για την τωρινή του ομάδα, την Ντέρμπι, όπως τόνισε είναι το νέο του «σπίτι» του έχοντας δημιουργήσει ήδη δεσμούς με τον σύλλογο.

«Νιώθω υπερήφανος και ευγνώμων που θα οδηγήσω την ομάδα μου σε ένα μέρος που αποκαλούσα σπίτι μου για 13 χρόνια και που ακόμα νιώθω σαν σπίτι μου. Αυτό είναι το σπίτι μου τώρα και έχω δημιουργήσει ήδη σπουδαίους δεσμούς με το σύλλογο. Δουλεύω σκληρά ώστε να πετύχω κάτι καλό και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

«Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω 13 χρόνια της καριέρας μου. Ήταν πολύ ξεχωριστή περίοδος για μένα και ήμουν τυχερός που ήμουν μέρος μιας τόσο δυνατής περιόδου για το σύλλογο. Θα είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, καθώς θα επιστρέψω και θα μπορέσω να βιώσω την ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ