Βαλβέρδε: «Νόμιζα πως έχοντας νικήσει στο Κλάσικο θα έχω υπερδυνάμεις, αλλά όχι»

Βαλβέρδε: «Νόμιζα πως έχοντας νικήσει στο Κλάσικο θα έχω υπερδυνάμεις, αλλά όχι»

Κορυφαία ατάκα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, που δήλωσε απογοητευμένος καθώς δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή του παρά την εμφατική επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο Κλάσικο της περασμένης Κυριακής!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Λεονέσα, την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των Καταλανών μετά την εμφατική επικράτηση της ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε επιπλέον στην απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ρεάλ και μας χάρισε μια κορυφαία ατάκα, ερωτηθείς για το τι άλλαξε στη ζωή του μετά το μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βάσκος κόουτς:

Για το πώς περιμένει την αντίπαλο στο Κύπελλο: «Περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα προσπαθήσει να παίξει καλά, με τη μπάλα να ξεκινά από πίσω. Ξέρω τον ενθουσιασμό των οπαδών τους. Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Έχουν πολλά να κερδίσουν είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση για εκείνους».

Η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Σεβίλλη και Ρεάλ: «Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι, πολύ χαρούμενοι για το πώς πήγαν τα πράγματα, για τη δυναμική μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια που ήταν πολύ δύσκολα. Για το βήμα μπροστά που κάναμε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Αυτό μας δυναμώνει σαν ομάδα. Θέλουμε αυτή την αίσθηση εμπιστοσύνης για να αντιμετωπίσουμε όσα έρχονται».

Για την απόλυση του Λοπετέγκι: «Δεν έχω τίποτα να πω για τις ανακοινώσεις των άλλων ομάδων. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μου αρέσει να αντικαθιστούν προπονητές».

Ο χρόνος των αναπληρωματικών: «Κάθε παιχνίδι είναι μια δοκιμή και αυτό το παιχνίδι είναι ένα ακόμη, πέρυσι, το τελικό του Κυπέλλου ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας και μια από τις καλύτερες στιγμές του προηγούμενου έτους, αλλά για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, έπρεπε να πάμε στη Μούρθια, να παίξουμε εκεί. Η ιδέα είναι ίδια. Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα από τα παιχνίδια της σεζόν που αν δεν πας συγκεντρωμένος 100% μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως»

Μεταβατική περίοδος: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει, η Μαδρίτη είναι σαν εμάς και θα ανακάμψει, δεν έχω καμία αμφιβολία, δεν είναι ακόμα μεταξύ των πρώτων, αλλά σύντομα, ένας κόσμος παραμένει και η Μαδρίτη θα προσπαθήσει να κερδίσει το πρωτάθλημα, όπως θα προσπαθούσαμε και όπως θα προσπαθούσε ο καθένας»

«Είμαι ακριβώς ο ίδιος όπως πριν από μία εβδομάδα, όπως και την προηγούμενη»

Ενισχυμένος μετά το Κλασικό: «Όχι, είμαι ακριβώς o ίδιος όπως πριν από μια εβδομάδα και την προηγούμενη, οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι και αυτό κάνει τα πάντα πιο ήρεμα»

Για τον Αρτούρο Βιδάλ: «Τον βλέπουμε πιο κοντά στην περιοχή από τον Μπουσκέτς, χρειάζεται ελευθερία, κατεβαίνει στην περιοχή και η φύση του τον καλεί να προχωρήσει, χρειαζόμαστε ένα άλλο προφίλ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ο Βιδάλ στη Χιλή παίζει σχεδόν ως playmaker επειδή χρειάζεται αέρα. Να ανέβει ψηλά και να πιέσει»

Αλλαγές στη ζωή σας μετά το Κλάσικο: «Είμαι απογοητευμένος, γιατί σκέφτηκα ότι επρόκειτο να έχω υπερδυνάμεις μετά το παιχνίδι, αλλά όχι»!

Η Ρεάλ θα είναι πιο επικίνδυνη με τον Σολάρι;: «Δεν ξέρω, γνωρίζω ότι θα είναι όσο επικίνδυνη ήταν επειδή η Ρεάλ είναι η Ρεάλ μια ομάδα που θέλει να νικάει τους πάντες, όπως εμείς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ