Έμπρο – Βαλένθια 1-2

Έμπρο – Βαλένθια 1-2

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικώς έκαμψε την αντίσταση της Έμπρο η Βαλένθια, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ισπανίας. Όλα ανοιχτά στα Λούγκο - Λεβάντε (1-1) και Λεγκανές - Ράγιο Βαγιεκάνο (2-2).

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Λούγκο και Λεβάντε, η Βαλένθια χρειάστηκε την ανατροπή για να περάσει από την έδρα της Εμπρο, ενώ Λεγκανές και Ράγιο Βαγιεκάνο θα «λύσουν τις διαφορές τους» στην έδρα της δεύτερης, μετά τους πρώτους αγώνες της φάσης των «32» του Copa del Rey. Η Λούγκο, ομάδα της La Liga 2 πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση στην έδρα της και απέσπασε ισοπαλία, 1-1, από την Λεβάντε που έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Βαλένθια.

Παρότι από πολύ νωρίς στο πρώτο μέρος έμεινε με 10 παίκτες (αποβολή Τιάγκο στο 29΄) η Έμπρο (ομάδα Γ΄ κατηγορίας) κατάφερε να προηγηθεί εντός έδρας της Βαλένθια στο 62΄ με τον Αμελίμπια. Οι «νυχτερίδες», όμως, αντέδρασαν άμεσα και με δύο γκολ του Μίνα (71΄, 79΄) έφεραν τα πάνω κάτω και βρίσκονται «αγκαλιά» με το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με τον Δημήτρη Σιόβα να παίζει σε όλο το ματς, η Λεγανές βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 από την Ράγιο Βαγεκάνο, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και με δύο γκολ του Εν Νεσιρί να «σώσει την παρτίδα».

Τα αποτελέσματα των α΄ αγώνων της φάσης των «32» του Copa del Rey:

Έμπρο-Βαλένθια 1-2

Λούγκο-Λεβάντε 1-1

Λεγκανές-Ράγιο Βαγεκάνο 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ