Ο Κλαφ απέκλεισε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο League Cup (vid)

Ο Κλαφ απέκλεισε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο League Cup (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε 3-2 από την Μπάρτον και αποκλείστηκε στη φάση των 16 του League Cup Αγγλίας. Προπονητής της Μπάρτον ο γιος του θρύλου της Φόρεστ, Μπράιαν Κλαφ.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο δεν σταματά να γεννά όμως ιστορίες, ακόμα και στα πιο… ανύποπτα ματς. Έτσι και εδώ, ένας Κλαφ έμελλε να συνδεθεί με τον αποκλεισμό της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη διοργάνωση. Πρόκειται για τον Νάιτζελ Κλαφ, γιο του Μπράιαν Κλαφ, του ανθρώπου που γιγάντωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ήταν ένας από τους πιο καινοτόμους προπονητές της γενιάς του.

Οι παίκτες του Αϊτόρ Καράνκα δοκιμάστηκαν στο Pirelli Stadium κόντρα στην Μπάρτον με έπαθλο το εισιτήριο για τη φάση των 8 του αγγλικού League Cup, αλλά φαίνεται πως ποτέ δεν μπήκαν στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Η Μπάρτον ήταν καλύτερη και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μπόις να αστοχεί σε πέναλτι στο 32’. Στο δεύτερο μέρος αυτό που δεν κατάφερε ο Μπόις το έκανε με αυτογκόλ ο Γιάνκτο στο 52’ και πριν προλάβει η Φόρεστ να συνέλθει, ο Φρέισερ έκανε το 2-0 στο 64’.

Στο 70’ ο Γκράμπαν μείωσε σε 2-1, αλλά ο Χέσκεθ αποκατέστησε το προβάδισμα δύο γκολ της ομάδας του Κλαφ, κάνοντας το 3-1 στο 82’. Ο Άπια το μόνο που κατάφερε ήταν να μείώσει στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ