Ανσαριφάρντ: «Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Νότιγχαμ» (vid)

Ανσαριφάρντ: «Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Νότιγχαμ» (vid)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έκρυψε τη χαρά του, τονίζοντας πως είναι περήφανος που αποτελεί μέλος του συλλόγου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς εκδόθηκε η άδεια εργασίας του και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Ιρανός επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Αϊτόρ Καράνκα, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της αγγλικής ομάδας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που ανήκει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω στη Νότιγχαμ, έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και πιστεύω ότι θα έχω μια απίστευτη σεζόν και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο City Ground.

Γνωρίζω ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και ξέρω επίσης πόσο ανταγωνιστικό και δύσκολο είναι. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και είναι αρκετά δύσκολο. Πιστεύω πως θα είναι πολύ απαιτητικό και είμαι έτοιμος να δουλέψω πάρα πολύ και να δώσω τον καλύτερο ου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Θα δώσω πραγματικά τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο.

Δεν κρίνω ποτέ τον εαυτό μου ούτε μιλάω για μένα, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς είναι ότι θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους. Η θέση μου είναι επιθετικός οπότε η δουλειά μου είναι να σκοράρω και θα τα δώσω όλα ώστε να σκοράρω σε κάθε ματς και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Καρίμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ