Εξέλσιορ-Άγιαξ 1-7 (vid)

Εξέλσιορ-Άγιαξ 1-7 (vid)

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League διέλυσε με 7-1 την Εξέλσιορ, για την 12η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σαν… σίφουνας πέρασε από το Ρότερνταμ ο Αγιαξ, με τον αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League να διαλύει με 7-1 την Εξέλσιορ, για την 12η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Το… τρένο του Αίαντα πέρασε και από την έδρα της Εξέλσιορ, με την ομάδα του Τεν Χαγκ να πετυχαίνει την 6η σερί νίκη της στην Eredevisie. Τελευταία ήττα του Αγιαξ ήταν στις 23/9 στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν (3-0)

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Ντάνι Φαν Ντε Μπέεκ, μετά από ασίστ του Τάντιτς. Στο 44’ ο Λάσε Σανέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε… καταιγίδα από γκολ. Στο 48’ ο Φαν Ντε Μπέεκ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους στο 52’ να μειώνουν σε 3-1 με τον Αλί Μεσάουντ. Στο 58’ ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Σούτεν στο 71’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-1. Το 6-1 έκανε 79’ ο Χακίμ Ζίγιεχ, ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Νταβίντ Νέρες στο 87’.

Με αυτό το τρίποντο ο Αγιαξ έφτασε τους 31 πόντους, αλλά παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, η οποία κέρδισε με 4-1 την Ντε Γκράαφσαπ.

Αγιαξ: Ονάνα, Μαζράουϊ (46′ Κρίστενσεν), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Σούνε, Φαν ντε Μπικ, ντε Γιονγκ (62′ Νέρες), Ζίγιετς, Ντόλμπεργκ, Τάντιτς (79′ Χούντελααρ).

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Τσβόλε-Βίλεμ 2-3
Έμεν-Μπρέντα 2-0
Ντε Γκράαφσαπ-Αϊντχόφεν 1-4
Φίτεσε-Ουτρέχτη 2-1
Φένλο-Φορτούνα Σιτάρντ 3-2
Γκρόνινγκεν-Χέρενφεν 2-0
Ντεν Χάαγκ-Άλκμααρ 0-1
Εξέλσιορ-Άγιαξ 1-7
Χέρακλες-Φέγενορντ 11/11

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ