Ζούλιο Σέζαρ : Δάκρυσε στο αντίο του από το ποδόσφαιρο (vid)

Ζούλιο Σέζαρ : Δάκρυσε στο αντίο του από το ποδόσφαιρο (vid)

Τίτλους τέλους στην καριέρα του αποφάσισε να ρίξει ο Ζούλιο Σέζαρ με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να δακρύζει στα αποδυτήρια της Μπενφίκα.

Ο Ζούλιο Σέζαρ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του προτού συμπληρωθεί το πρώτο μισό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο νιώθει πως το σώμα του δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτητικές προπονήσεις για να ξαναπάρει φανέλα βασικού στην Μπενφίκα. Έτσι, επέλεξε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο 38χρονος κίπερ από την περσινή σεζόν είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα των «αετών», αφού αγωνίστηκε μόλις σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος, ο Σέζαρ έχει υπερασπιστεί την εστία της Μπενφίκα μόλις 4 φορές, 2 για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και από μία σε Κύπελλο και Champions League.

Το συμβόλαιο του πολύπειρου τερματοφύλακα λήγει κανονικά τον επόμενο Ιούνιο, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να το λύσει πρόωρα. Η ανακοίνωση αυτής της απόφασης συνέβη στα αποδυτήρια της πορτογαλικής ομάδας ενώπιον όλων των μελών της, με τον αριστεροπόδαρο γκολκίπερ να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Ζούλιο Σέζαρ ξεκίνησε την 19χρονη καριέρα του το 1998 στη Φλαμένγκο, στην οποία έμεινε ως το 2005 πραγματοποιώντας 130 εμφανίσεις. Το πικ της καριέρας του έγινε στην Ίντερ, όπου παρέμεινε από το 2005 μέχρι και το 2012. Με τους νερατζούρι κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, τρία Κύπελλα και βεβαίως το Champions League του 2010.

Αποτέλεσμα εικόνας για Julio Cesar champions league

Στην Μπενφίκα πήγε το 2014 και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και τις 3 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, κατακτώντας το περσινό Κύπελλο. Με την Εθνική Βραζιλίας, ο Σέζαρ σημείωσε 87 εμφανίσεις, κατέκτησε ένα Copa America και δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών.

Δείτε το συγκινητικό του αντίο:

https://twitter.com/SOSFanta/status/935555718584954881

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ