Στραματσόνι : Σε δύσκολη θέση στη Σπάρτα

Στραματσόνι : Σε δύσκολη θέση στη Σπάρτα

Ο Αντρέα Στραματσόνι περνάει δύσκολες ώρες στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, της Ουντινέζε αλλά και του Παναθηναϊκού, είναι στο επίκεντρο της κριτικής, μετά την ήττα με 1-0, εκτός έδρας από την Σίγκμα Όλομουτς. Το αποτέλεσμα αυτό την έριξε στην πέμπτη θέση την ομάδα της Πράγας και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από […]

Ο Αντρέα Στραματσόνι περνάει δύσκολες ώρες στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, της Ουντινέζε αλλά και του Παναθηναϊκού, είναι στο επίκεντρο της κριτικής, μετά την ήττα με 1-0, εκτός έδρας από την Σίγκμα Όλομουτς.

Το αποτέλεσμα αυτό την έριξε στην πέμπτη θέση την ομάδα της Πράγας και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς της, οι οποίοι απαιτούν από τη διοίκηση την απόλυση του.

Ο Ιταλός προπονητής είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ στην τσέχικη ομάδα. Ωστόσο η καρέκλα του τρίζει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της Σπάρτα αν δεν βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ