Αδιανόητο: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε αγώνες στην Ιρλανδία για παίκτη που τελικά είναι ζωντανός

Αδιανόητο: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε αγώνες στην Ιρλανδία για παίκτη που τελικά είναι ζωντανός

Οι γκάφες σε social media των ομάδων συνήθως προκαλούν γέλια. Η γκάφα της Μπάλιμπρακ, η οποία ανακοίνωσε το θάνατο ποδοσφαιριστή της που εντέλει βρέθηκε ζωντανός στην πατρίδα του, μάλλον προκαλεί αντίθετα συναισθήματα. Διαβάστε για το αδιανόητο περιστατικό στην Ιρλανδία.

Το όνομά του είναι είναι Φερνάντο Νούνο λα Φουένδε και κατάγεται από την Ισπανία. Που να φανταζόταν ο εν λόγω κύριος την… έκπληξη που του επιφύλασσε η ίδια η ομάδα του, η ιρλανδική Μπάλιμπρακ. Η τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι ο Νούνο βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές και παραπλάνησε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία της Ιρλανδίας.

Μέχρι να βγει στη φόρα η αλήθεια, άπαντες είχαν θρηνήσει ήδη. Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει η Μπάλιμπρακ (LSL), τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής, ενώ το δικό της ματς με τον Άρκλοου Τάουν αναβλήθηκε λόγω του υποτιθέμενου γεγονότος.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε τη συγγνώμη της ομάδας του, ωστόσο είναι ευνόητο ότι το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, δεδομένου ότι πρόκειται για πρωτοφανή γκάφα. Η διαλεύκανση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν η ομάδα ειδοποιήθηκε πως η σωρός του ποδοσφαιριστή μεταφέρθηκε στην Ισπανία, πράγμα το οποίο φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα νοσοκομείο.

Στην ενημέρωσή της σχετικά με το στέλεχος της ομάδας που μετέφερε το ψευδώς το περιστατικό, η Μπάλιμπρακ ανέφερε πως «αυτό το θλιβερό και απαράδεκτο λάθος ήταν εντελώς εκτός του χαρακτήρα μας και έγινε από ένα άτομο το οποίο βιώνει μερικές προσωπικές δυσκολίες, άγνωστες για τα περισσότερα μέλη του συλλόγου. Η ομάδα θα συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε όλους και να του προσφέρει την υποστήριξη που ίσως χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Αυτό το άτομο προηγουμένως συνείσφερε σημαντικά στην πρώτη ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα στο Δουβλίνο για δεκαετίες. Σε αυτό το σημείο μπορούμε μόνο να προσφέρουμε τις ειλικρινείς απολογίες μας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, την αντίπαλό μας, τις ομάδες και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που επικοινώνησαν μαζί μας για να μας δείξουν την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες».

Ο υπεύθυνος της LSL δήλωσε με δυσπιστία πως «ειλικρινά δεν γνωρίζουμε γιατί το έκαναν. Μοιάζει λίγο παρατραβηγμένο να κάνεις κάτι τέτοιο για να πάρει αναβολή ένα παιχνίδι. Αντιδράσαμε καλοπροαίρετα. Είχαμε ενός λεπτού σιγή το Σαββατοκύριακο για τον νεαρό. Είναι απίστευτα γελοίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ