Σε δεινή θέση ο Βράνιες, δεν πήγε στην προπόνηση

Σε δεινή θέση ο Βράνιες, δεν πήγε στην προπόνηση

Η ανάρτησή του για τα επεισόδια στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της Αντερλεχτ και έντονο προβληματισμό στις τάξεις του βέλγικου συλλόγου.

Το προκλητικό ποστάρισμα του Όγκνιεν Βράνιες στα social media με τη φωτογραφία από τα επεισόδια στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ δημιούργησε προβληματισμό στις τάξεις της Αντερλεχτ, με τον Βόσνιο αμυντικό να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι οπαδοί της βέλγικης ομάδας ζητούν το… κεφάλι του Βράνιες και μάλιστα έχουν δημιουργήσει hashtag με το οποίο ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από το ρόστερ του συλλόγου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αντιδράσεις των φιλάθλων της Αντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση και αναμένεται να κληθεί σε απολογία. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα λογοδοτήσει στον αθλητικό διευθυντή, Μίκαελ Βερσούρεν, τόσο για το ποστάρισμά του όσο και για την απουσία του από την προπόνηση.

Ο προπονητής των Βέλγων, Χάιν Φανχέζενμπρουκ, πάντως προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Η απουσία του σχετίζεται με τραυματισμό και όχι με αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύλλογος, αλλά οι άνθρωποι κάνουν λάθη κι εκείνος είναι άνθρωπος. Θα το συζητήσουμε μαζί του και με τη διοίκηση, θέλω να μάθω γιατί το έκανε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ