Αθλέτικ Μπιλμπάο – Φορμεντέρα 0-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Φορμεντέρα 0-1

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έπεσε θύμα μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Copa del Rey των τελευταίων χρόνο αφού αποκλείστηκε με 1-0 από την Φορμεντέρα της 3ης Κατηγορίας.

Όλα τα κλισέ που αναφέρουν το Κύπελλο σε όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα ως τον θεσμό των εκπλήξεων, βρήκαν την απόλυτη επιβεβαίωση στο Σαν Μαμές. Αυτή τη φορά στον Λάκκο των Λεόντων, λιοντάρια ήταν οι φιλοξενούμενοι που «κατασπάραξαν» τους μπλαζέ ίσως γηπεδούχους αποκλείοντας τους από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το 1-1 στην έδρα της Φορμεντέρα δεν χτύπησε το καμπανάκι στους παίκτες του Ζιγκαντά που προφανώς και πίστευαν πως εύκολα ή δύσκολα θα τελείωναν τη δουλειά και θα προκρίνονταν στους 8 στην έδρα τους. Όντως η Μπιλμπάο είχε την κατοχή, την πρωτοβουλία και τις φάσεις για να σκοράρει όμως γκολ δεν μπήκε.

Η Φορμεντέρα άντεξε και έψαχνε την στιγμή της στην χώρα των Βάσκων για το μεγάλο μπαμ. Κάπως έτσι ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Αλβάρο Μουνίθ να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους και να κάνει αυτόν και την άσημη ομάδα του (14η στη Γ’ Κατηγορία) το κέντρο της ποδοσφαιρικής Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ