Πρόκριση με ανατροπή για Σαμπντόρια, από κοντά Μπολόνια και Μπενεβέντο (vid)

Πρόκριση με ανατροπή για Σαμπντόρια, από κοντά Μπολόνια και Μπενεβέντο (vid)

Η Σαμπντόρια προκρίθηκε στη φάση των 16 του Coppa Italia με ανατροπή (2-1) επί της ΣΠΑΛ, με τις Μπενεβέντο και Μπολόνια να εξασφαλίζουν και αυτές το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο 21χρονος Πολωνός επιθετικός, Νταβίντ Κονάτσκι, έστειλε την Σαμπντόρια στον 5ο γύρο του Coppa Italia, όπου την περιμένει η Μίλαν. Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε ο νεαρός στράικερ πέτυχε το νικητήριο τέρμα των «μπλουτσερκιάτι» επί της ΣΠΑΛ (2-1), που είχε προηγηθεί με τον Φλόκαρι στο 34΄. Ο Ντεφρέλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε ισοφαρίσει για την ομάδα της Γένοβας.

https://streamable.com/0s8rb

 

Η Μπολόνια πέτυχε άνετη πρόκριση επί της Κροτόνε με το τελικό 3-0, αλλά στην επόμενη φάση το έργο των «ροσομπλού» θα είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς στην φάση των «16» του Coppa Italia θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Το γκολ του Μπαντινέλι στο 77΄ έκρινε το ντέρμπι των ομάδων της 2ης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος κι έστειλε στον επόμενο γύρο την Μπενεβέντο με το 1-0 επί της Τσιταντέλα. Η Ίντερ θα είναι η επόμενη αντίπαλος των σημερινών νικητών, με τους «νερατζούρι» να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπενεβέντο-Τσιταντέλα 1-0 (Μπαντινέλι 77’)
Μπολόνια-Κροτόνε 3-0 (Ορσολίνι 40’, 67’, Φαλτσινέλι 56’)
Σαμπντόρια-ΣΠΑΛ 2-1 (Ντεφρέλ 45+1’, Κονάτσκι 82’ / Φλόκαρι 34’)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ