Εκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο Ισπανίας (vids)

Εκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο Ισπανίας (vids)

Η Μπέτις γνώρισε βαριά ήττα και αποκλεισμό εντός έδρας από την Καντίθ, την ώρα που η φορμαρισμένη Βαλένθια επικύρωσε τοι εισιτήριο για τους 8 του Copa del Rey.

Οι Σεβιγιάνοι παρά την νίκη στην έδρα της Καντίθ, ηττήθηκαν με το βαρύ και απίστευτο 5-3 εντός έδρας και αποχαιρέτισαν και αυτοί τη διοργάνωση. Σε ένα ροκ ματς η Καντίθ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Μπαράλ για να ισοφαρίσει ο Μπουντεμπούζ στο 8′. Ο Ρομέρα έδωσε για άλλη μια φορά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 18, κάνοντας το 2-1 για να απαντήσει και πάλι σε 2-2 η Μπέτις με τον Τέγιο.

Δύο γκολ των Γκαρσία (26′) και Ρομέρα (41′) έκαναν το 4-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις και πάλι με τον Τέγιο μείωσε σε 4-3, για να έρθει στο 78′ ο Κέγοβιτς να βάλει το κερασάκι στην γλυκιά τούρτα της πρόκρισης της Καντίθ κάνοντας το τελικό 5-3 μέσα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Από την άλλη η Βαλένθια συνέχισε την καταπληκτική της σεζόν και με 4άρα στην Σαραγόσα (4-1) πέρασε πανηγυρικά στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Σάντι Μίνα με δυο γκολ (28′, 59), ο Ιμπάνιεθ (68′) και ο Ρούμπεν Βέσο (86′) έκαναν το 4-0 για τις Νυχτερίδες για να έρθει ο Πόμπο στο 87′ να βάλει το γκολ της τιμής για τη Σαραγόσα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Δείτε τον απρόσμενο αποκλεισμό της Μπέτις:

 

Δείτε την πανηγυρική πρόκριση της Βαλένθια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ