Λέστερ – Μάντσεστερ  Σίτι 1-1 (1-3 πέναλτι)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (1-3 πέναλτι)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς επικράτησε της Λέστερ με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.α.).

Με ήρωα τον 20χρονο Άρο Μούριτς, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ στο ματς με την Λέστερ (1-1 κ.α.).

Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε πέρυσι είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλο που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και τα βρήκε σκούρα από τη Λέστερ, η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατάφερε (έστω και στα πέναλτι) να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το σκορ το άνοιξε για του Πολίτες ο Ντε Μπρόινε στο 14’ (με ωραία ενέργεια και άψογο σουτ εκτός περιοχής), στο πρώτο του ματς μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ. Ωστόσο, το γκολ του Βέλγου απαντήθηκε από τους μαχητικούς γηπεδούχους με το ιδανικό τελείωμα του Ολμπράιτον στο 73’ (αφότου είχε βγει στην πλάτη της άμυνας).

Έτσι, ο προημιτελικός (1-1) οδηγήθηκε απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Σίτι είχε ήρωα τον Άρο Μούριτς, ο οποίος απέκρουσε τα σουτ των Μάντισον και Σογιουντσού και τον Ζιντσένκο να ευστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, οι «πολίτες» έφτασαν στο 3-1 με το οποίο πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ