Άστον Βίλα – Λιντς 2-3

Άστον Βίλα – Λιντς 2-3

Απίστευτο ματς στο Μπέρμιγχαμ με τη Λιντς να επιστρέφει από το 2-0 και να παίρνει τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, που την κράτησε στην κορυφή της Championship.

Μεγάλο ματς στο Βίλα Παρκ. Η Άστον Βίλα υποδέχτηκε τη Λιντς και ξεκίνησε την αναμέτρηση ιδανικά μπροστά στο κοινό της. Χαρακτηριστικό είναι πως και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλπετο το σκορ ήταν στο 2-0 χάρη στα γκολ των Άμπραχαμ (5’) και Χούριχεϊν (17’). Το ματς έμοιαζε χαμένο για τα Παγώνια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε την έμπνευση να περάσει στο ματς τον Κλαρκ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και αυτός τον δικαίωσε όταν στο 56’ έκανε το 2-1 μετά από ασίστ του Ερνάντες. Πριν οι Βίλατζερς καταλάβουν τι έγινε, δεύτερη ασίστ από τον Ισπανό και ο Γιάνσον μόλις στο 61’ έφερε το ματς στα ίσα.

Από εκεί και πέρα είχαμε μια εύθραυστη ισορροπία στο ματς, η οποία διαταράχθηκε τελικά με τον πιο δραματικό τρόπο. Στις καθυστερήσεις, στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης, ο Ρουφ βρήκε την ευκαιρία και σκόραρε (90+5’), για να υπογράψει ένα τεράστιο come back, μια ανατροπή τίτλου και ανόδου για τα παγώνια του «Λόκο» Μπιέλσα που βλέπουν την άνοδο στην Premier League πιο… καθαρά από ποτέ φέτος.

https://youtu.be/nee58oXq9Ck

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ