Επαφή Ντιναμό Κιέβου – Χατσερίντι

Επαφή Ντιναμό Κιέβου – Χατσερίντι

Φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του Χατσερίντι στη Ντιναμό Κιέβου. Μάλιστα στην Ουκρανία αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες θα γίνει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά από 10 χρόνια παραμονής του στην Ντιναμό Κιέβου (2008-2018) ο Εβγέν Χατσερίντι έψαχνε κάτι άλλο στην καριέρα. Έψαχνε την πρώτη έξοδο από την πατρίδα του. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε αυτό το δικαίωμα και το καλοκαίρι άφησε το παγωμένο Κίεβο για την ζεστή Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος και οι άνθρωποι που τον πίστεψαν και τον έφεραν στον ΠΑΟΚ. Ο Χατσερίντι έδειξε να μην «κολλάει» στο αγωνιστικό πλάνο που είχε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Από εκεί που είχε γεμάτες χρονιές με την ομάδα του Κιέβου στο Δικέφαλο και στις τρεις διοργανώσεις έκανε 10 εμφανίσεις. Στα 666 λεπτά που αγωνίστηκε μετράει μια αποβολή, τρεις κίτρινες κάρτες, 11 κλεψίματα και 8 επεμβάσεις.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, από μετά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων ταξίδεψε για την Ουκρανία προκειμένου να βρεθεί σε οικογενειακά και φιλικά του πρόσωπα. Αμέσως ξεκίνησαν μια σειρά από δημοσιεύματα που θέλουν τον Χατσερίντι, να έχει επαφές τις επόμενες ώρες με τους ανθρώπους της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στην φάση των «32» του Europa League, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Ντιναμό. Οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι ο Χατσερίντι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο, κάτι που τον βάζει σε σκέψης επιστροφής στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ θα δώσει την συγκατάθεσή του για να γίνει αυτός ο γάμος. Ο Δικέφαλος θα «ξεφορτωθεί» ένα βαρύ συμβόλαιο που έχει με τον 31χρονο αμυντικό το οποίο θα μπορέσει να το δώσει για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ