Δύο απίστευτες ανατροπές σε τέσσερις μέρες για τη Λιντς του Μπιέλσα (vids)

Δύο απίστευτες ανατροπές σε τέσσερις μέρες για τη Λιντς του Μπιέλσα (vids)

Την Κυριακή (23/12) βρέθηκε να χάνει με 2-0. Το γύρισε! Τρεις μέρες μετά βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο 90'. Το γύρισε! Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει κάνει το Νησί να παραμιλά.

Αν το ποδόσφαιρο ήταν επιστήμη, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός είναι ικανός να οδηγήσει μια ομάδα είτε στις πιο εκκωφαντικές επιτυχίες είτε στις πιο σκανδαλώδεις αποτυχίες, τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσμάτων.

Εν προκειμένω, στη Λιντς, ισχύει η πρώτη εκδοχή και με το παραπάνω. Η αγγλική ομάδα αποφάσισε να ρισκάρει με την πρόσληψή του το περασμένο καλοκαίρι και σήμερα (26/12), μετά από 24 αγωνιστικές στην Championship, μπορεί να δηλώνει με περίσσια σιγουριά ότι χτύπησε φλέβα χρυσού.

Αποκορύφωμα, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στις οποίες, αν μη τι άλλο, η ομάδα του έχει βγάλει αξιοθαύμαστη ψυχική και σωματική ενέργεια. Πώς; Την Κυριακή (23/12) το 2-0 στην έδρα της Άστον Βίλα από το 17′ έγινε 2-3, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα, αφήνοντας το Νησί να παραμιλά με το θαύμα της Λιντς.

Έλα όμως που αυτό δεν τους έφτανε. Απόψε βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 στην έδρα τους από την Μπλάκμπερν στο 90′. Κι όμως, πρόλαβαν! Το 1-2… μεταμορφώθηκε σε 3-2, η Λιντς πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς. Πλέον μπορεί δικαιωματικά να καυχιέται για το φετινό έργο της και να ονειρεύεται τα σαλόνια της Premier League.

Πνευματική ή σωματική δύναμη; Επιμονή ή μεθοδικότητα; Πίστη ή σχέδιο; Μάλλον πίστη στο σχέδιο. Αυτή είναι η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, γιατί αυτός είναι ο ίδιος ο Μπιέλσα.

Δείτε τα γκολ των δύο απίστευτων ανατροπών της Λιντς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ