Θέλουν και οι κινέζοι τον Ροντρίγκες

Θέλουν και οι κινέζοι τον Ροντρίγκες

Στο Δικέφαλου έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Τουρκία και στην υπόθεση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες από την Γαλατασαράι καθώς εκτός από την Αλ Ιτιχάντ στο παιχνίδι έχει μπει και ομάδα από την Κίνα που προσφέρει 10 εκατ. €.

Στην Τουρκία, το ενδεχόμενο μετακίνησης του Γκάρι Ροντρίγκες από την Γαλατασαράι, στην Αλ Ιτιχάντ, είναι το βασικό θέμα στο Τύπο της γειτονικής χώρας και την σημερινή ημέρα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της fanatik αναφέρει πως μετά τους Σαουδάραβες στο παιχνίδι έχει μπει και ομάδα από την Κίνα η οποία προσφέρει 10 εκατ. €. Πλέον το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκες μεγαλώνει με τους Τούρκους να περιμένουν μήπως έρθει και κάποια πρόταση από την Ευρώπη.

Ο Ροντρίγκες που έψαχνε τον τρόπο από το καλοκαίρι να φύγει από την Τουρκία για ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, περιμένει με αγωνία να μάθει πόσοι θα είναι οι μνηστήρες και αναλόγως θα αποφασίσει για το μέλλον του

Εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην ομάδα από την Σαουδική Αραβία, ή από την Κίνα ή οπουδήποτε κερδισμένος θα βγει και ο ΠΑΟΚ, αφού στην συμφωνία, για την παραχώρηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού είχε μπει ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό ανέρχεται στο 20% της αξίας αγοράς του Ροντρίγκες. Στον Δικέφαλο παρακολουθούν την υπόθεση διακριτικά για να δουν που θα κάτσει το τελικό ποσό που θα δαπανήσουν οι ομάδες για την απόκτηση του.

Στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι θα βάλουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 1,6 εκατ. € εφόσον πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ