Νότιγχαμ Φόρεστ – Λιντς 4-2

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λιντς 4-2

Σε ένα τρελό ματς με εναλλαγές στο σκορ και ανατροπές, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποχρέωσε σε ήττα με 4-2 την πρωτοπόρο Λιντς και κράτησε επαφή με τα playoffs ανόδου στην Premier League.

Τρελό ματς στο Νότιγχαμ. Η τοπική Φόρεστ υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Λιντς σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι ερχόντουσαν από ένα κακό σερί με μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά ματς, με τα παγώνια του Μπιέλσα να έχουν 6 νίκες στο αντίστοιχο διάστημα.

Οι παίκτες του Καράνκα ξεκίνησαν πολύ δυνατά μπροστά στο κοινό τους με τον Κόλμπακ μόλις στο 5΄να κάνει το 1-0. Τα πράγματα φάνταζαν ιδανικά για τη Φόρεστ στο ημίχρονο καθώς η Λιντς από το 41′ αγωνιζόταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Φίλιπς.

Τα εφτάψυχα Παγώνια του Μπιέλσα όμως μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισαν το σκορ μέσα 20 λεπτά με τα τέρματα των Κλαρκ (53′) και Αλιόσκι (65′). Κάπου εκεί όμως η κούραση από το αριθμητικό μειονέκτημα και η είσοδος του Όσμπορν στο ματς για τη Φόρεστ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της.

Ο Κόλμπακ με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση έκανε το 2-2 στο 69′, ενώ η Χρυσή αλλαγή του Καράνκα έφτιαξε το γκολ του Μέρφι στο 72′ και σφράγισε τη νίκη σκοράροντας στο 76′ για το τελικό 4-2, που φέρνει τους γηπεδούχους στο -4 από τα playoffs ανόδου στην Premier League.

https://youtu.be/rj1h8swGvek

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ