Άρης: Επίσημα στην Ινγκολσταντ ο Μάβραϊ

Άρης: Επίσημα στην Ινγκολσταντ ο Μάβραϊ

Συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Αρη.

Παίκτης της Ινγκολσταντ κι επισήμως είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) ο Μέργκιμ Μάβραϊ. Ο Αλβανός στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τον Αρη, ανακοινώθηκε επισήμως από τον γερμανικό σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Χάραλντ Γκάρντνερ για τον Μάβραϊ στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρουν: «Ο Μεργκίμ φέρνει τον χαρακτήρα που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει για την τρέχουσα περίοδο. Είναι νικητής, γνωρίζει καλά το γερμανικό ποδόσφαρο και είναι μαχητής».

Επίσης στην ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του Αλβανού στόπερ: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είναι η ομάδα. Στην καριέρα μου, έχω εμπειρίες από παρόμοιες καταστάσεις και θέλω να φέρω την εμπειρία μου και τη νοοτροπία μου».

Να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή η Ινγκολσταντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της Β’ Γερμανίας, με μόλις 10 βαθμούς σε 18 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ