Τέλος ο Βιτόρια από την Μπενφίκα, αυτά είναι τα φαβορί για τη διαδοχή του

Τέλος ο Βιτόρια από την Μπενφίκα, αυτά είναι τα φαβορί για τη διαδοχή του

Ο Ρουί Βιτόρια απέτυχε στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και με το ξεκίνημα του 2019 απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα. Αυτά είναι τα φαβορί για την αντικατάσταση του 48χρονου Πορτογάλου.

Λίγο μετά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον Άγιαξ στον όμιλο που βρισκόταν και η ΑΕΚ στο φετινό Champions League, η Μπενφίκα πήρε μια απόφαση κόντρα στα πορτογαλικά ρεπορτάζ των ημερών, κρατώντας τον Ρουί Βιτόρια στον πάγκο της.

Η ήττα με 2-0 από την Πορτιμονένσε, ωστόσο, ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση των Αετών της Λισαβόνας, λαμβάνοντας υπόψη και το συνακόλουθο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου δηλώνει το «παρών» η Πόρτο, και φυσικά το γεγονός ότι βρίσκεται στην 4η θέση.

Απολύτως αναμενόμενα, ήρθε το τέλος του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο της Μπενφίκα με κοινή συναίνεση, με την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας μάλιστα να δέχεται να καταβάλει όλους τους μισθούς στον Βιτόρια έως ότου βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Αυτό το τελευταίο ενδέχεται να συμβεί άμεσα, δεδομένου ότι η αραβική Αλ Νασρ τον περιμένει στη χώρα τις για συζητήσεις.

Σε πρώτη φάση τα φαβορί για τη διαδοχή του 48χρονου φέρονται να είναι σχεδόν ίδια με αυτά που ήταν και την προηγούμενη φορά που έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα περί απομάκρυνσής του. Ο Ζόρζε Ζεζούς που αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ-Χιλάλ, ο Πάουλο Φονσέκα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο -γνώριμος στα μέρη μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό- Βίτορ Περέιρα και ο διάδοχος του Πέδρο Μαρτίνς στην Γκιμαράες, Λουίς Κάστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ