Η Αλτάι ανακοίνωσε τον Τάτο

Η Αλτάι ανακοίνωσε τον Τάτο

Από την 15η στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας (Ελάζιγκσπορ), ο Ανδρέας Τάτος μετακόμισε στη 14η (Αλτάι), αφότου έμεινε ελεύθερος μετά από κατάθεση προσφυγής προς την πρώτη.

Ο Ανδρέας Τάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλτάι, ομάδα που βρίσκεται στη 14η θέση ανάμεσα σε 18 ομάδες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ελάζιγκσπορ μετά από κατάθεση προσφυγής και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με την Αλτάι, που θα του αποφέρει συνολικά ένα ποσό λίγο άνω των 500.000 ευρώ.

Με την Ελάζιγκσπορ κατέγραψε 39 συμμετοχές και πέτυχε 10 γκολ, ενώ από την Ελλάδα και τον Άρη αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017, μη συμμετέχοντας στην προσπάθεια των Κίτρινων για άνοδο από τη Football League στη Super League.

Νωρίτερα είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε Παναχαϊκή, Χαϊδάρι, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Άρη και Βέροια. Ανδρώθηκε στα τμήματα της ομάδας της Πάτρας και υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε νεαρή ηλικία, που όμως δεν είχε ανάλογη εξέλιξη και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ