Αντρεζιέ – Μαρσέιγ 2-0 (vid)

Αντρεζιέ – Μαρσέιγ 2-0 (vid)

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία ηττήθηκε με 2-0 από την άσημη Αντρεζιέ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Μαρσέιγ ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την άσημη Αντρεζιέ, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία υποτίμησε την αντίπαλό της και γνώρισε έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό, που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Ιβηρας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με βασικούς παίκτες και όχι με τις… ρεζέρβες, όπως γίνεται συνήθως στο Κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, το είδαν σαν αγγαρεία, σπατάλησαν πάρα πολλές ευκαιρίες και στο τέλος έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν την υπεροψία των αντιπάλους τους και πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους.  Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Ενγκουαμπίγιε, ενώ το τελικό το 2-0 διαμόρφωσε ο Μιλά στο 82’. Οσον αφορά στον Κώστα Μήτρογλου, ο Ελληνας στράικερ δεν ήταν ούτε καν στην αποστολή της γαλλικής ομάδας.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ