Γκέλαραν Μπέτις και Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey (vids)

Γκέλαραν Μπέτις και Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey (vids)

Ισοπαλία εντός έδρας (0-0) παραχώρησε η Μπέτις στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα της Λεβάντε (2-1) στα πρώτα ματς της φάσης των 16 του Copa Del Rey.

Η Μπέτις φιλοξένησε στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Copa Del Rey. Οι Ανδαλουσιανοί ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση, είχαν την κατοχή και τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το 0-0 ήταν το τε4λικό σκορ της αναμέτρησης αφήνοντας τις δύο ομάδες με ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στους 8.

https://streamable.com/ugbca

 

Από την άλλη η Λεβάντε υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα στο Σιουτάτ ντε Βαλένθια. Μια Μπαρτσελόνα η οποία παρατάχθηκε με εκτεταμένο ροτέισον και μόνο τους Μπουσκέτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ και Κουτίνιο να ξεκινούν βασικοί. Ήρθε και το σούπερ ξεκίνημα των Βαλενθιάνων με τα γκολ των Καμπάκο (4’) και Μαγιοράλ (18’) και η κατάσταση έμοιαζε να έχει φύγει από τα χέρια των Καταλανών. Το μόνο που κατάφερε η Μπάρτσα ήταν να μειώσει στο 85’ με πέναλτι του Κουτίνιο. Γκολ που κάνει ακόμα πιο δύσκολη της αποστολή της Λεβάντε που πλέον έχει μόνο ένα γκολ προβάδισμα στη ρεβάνς του Καμπ Νου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ