Ανέστης : «Νέα αρχή, νέοι στόχοι» (pic)

Ανέστης : «Νέα αρχή, νέοι στόχοι» (pic)

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ανέστη από τις προπονήσεις με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν στη Σουηδία.

Η Γκέτεμποργκ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν του σουηδικού πρωταθλήματος, στην οποία φυσικά συμμετέχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, ο Γιάννης Ανέστης.  Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενάμιση έτους και σήμερα (11/01) ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με τη φανέλα των Σουηδών στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Νέα αρχή, νέοι στόχοι, ο ίδιος Θεός».

Μετά από δύο μήνες συνεργασίας με την Χάποελ Μπερ Σεβά το περασμένο καλοκαίρι, ο 27χρονος έλυσε τη συνεργασία του με την ισραηλινή ομάδα. Ο Ανέστης ήταν ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, όμως έχασε τη θέση του στην πορεία της σεζόν, βλέποντας τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα να ανεβαίνουν στην «ιεραρχία» των τερματοφυλάκων της Ένωσης. Πρόλαβε να καταγράψει 94 εμφανίσεις ως παίκτης των Κιτρινόμαυρων και αποχώρησε μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον προηγούμενο Ιούνιο.

Η ανάρτηση του Ανέστη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New start New goals The same god #1️⃣#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ giannis_anestis στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ