Ρέντινγκ – Νότιγχαμ 2-0

Ρέντινγκ – Νότιγχαμ 2-0

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρέντινγκ, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με 9 παίκτες – Στο «Μαντέσκι» ο Μαρινάκης, είδε από κοντά την προσπάθεια των Ρεντς.

Την ήττα με 2-0 από την Ρέντινγκ γνώρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ, για την 27η στροφή της Championship.

Οι Ρεντς δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Μαντέσκι», με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, λόγω των αποβολών των Φοξ και Νταρίκβα, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σουίφτ (23’) και Ρόμπινσον (87’ αυτογκόλ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αϊτορ Καράνκα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νότιγχαμ, με τη βρετανική ομάδα να ψάχνει για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι στις εξέδρες του «Μαντέσκι» έδωσε το «παρών» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ηγέτη της Νότιγχαμ Φόρεστ να παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του.

Οσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός δεν ήταν στην αποστολή των Ρεντς, καθώς βρίσκεται στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια του Ασιατικού Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ρέντινγκ: Γιαακόλα, Γιαντόμ, Ιλόρι, Μουρ, Ρίτσαρντς (67’ Μπέικερ), Ρινομχόντα, Μπακούνα, Μπάροου, Σουίφτ, Ετζάρια (75΄ΜακΚλέρλι), Μπόντβαρσον (82’ Λόαντερ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντιλίμον, Ρόμπινσον, Φοξ, Γιάκομπ, Νταρίκβα, Κόλμπακ, Γκεντιούρα (84’ Γιάτες), Όσμπορν, Λόλεϊ (68’ Γκονσάλβες), Κας, Μέρφι (64’ Γκαμπράν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ