«Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μάρτιν Ο’Νιλ»

«Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μάρτιν Ο’Νιλ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως ο αντικαταστάτης του Αΐτορ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι ο Μάρτιν Ο'Νιλ.

Ο Αΐτορ Καράνκα απολύθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ εξαιτίας των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων του συλλόγου στην Championship. Ο εκλεκτός της αγγλικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό φαίνεται πως είναι ο Μάρτιν Ο’Νιλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nottinghampost, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής θα είναι αυτός που θα καθίσει τον πάγκο της Νότιγχαμ κι αναμένεται μάλιστα άμεσα η ανακοίνωση της πρόσληψης του. Από την πλευρά της ομάδας πάντως δεν επιβεβαιώνεται η είδηση, αλλά ούτε διαψεύδεται, ενώ όπως αναφέρεται δίπλα στον 66χρονο προπονητή θα βρίσκεται ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ο’Νιλ είναι ελεύθερος και δεν έχει προπονήσει ομάδα από τον Νοέμβριο. Ο 66χρονος τεχνικός ήταν επί πέντε χρόνια στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας όμως αποχώρησε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Σάντερλαντ, Άστον Βίλα, Σέλτικ, Λέστερ και Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ