Κριστιάνο: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όσους με αγαπούν» (pic)

Κριστιάνο: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όσους με αγαπούν» (pic)

Η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Μίλαν και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να το αφιερώνει στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους αγαπούν την Γιούβε και τον ίδιο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, σκόραρε το νικητήριο γκολ της Γιουβέντους στο Σούπερ Καπ της Ιταλίας με αντίπαλο την Μίλαν (1-0) και χάρισε στην Γιουβέ το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Σε δηλώσεις του ο CR7 αφιέρωσε την κούπα στην οικογένειά του και σε όλους αγαπούν τους Μπιανκονέρι και τον ίδιο.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, κυρίως λόγω της ζέστης. Όμως παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ήταν αυτό που ήθελα. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί πέτυχα το καθοριστικό γκολ. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, θέλαμε να αρχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απονομή του τροπαίου.

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε βήμα βήμα. Ο στόχος ήταν να αρχίσουμε καλά, τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε ήρεμα για τα άλλα τρόπαια. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος της Γιούβε, είναι όμως ακόμα μακρύς ο δρόμος και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Μία αφιέρωση για τον τίτλο; Στους οπαδούς, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Αλλά και για όλους όσοι αγαπούν την Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο», συνέχισε.

Λίγο αργότερα μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους, γράφοντας τα εξής: «Γιορτάζουμε μαζί το πρώτο τρόπαιο της σεζόν! Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε έτσι μέχρι τέλους»

Δείτε το ποστ του:

https://www.instagram.com/p/BstXNw9A4KS/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ