Κινδυνεύει με αποβολή από το Κύπελλο Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

Κινδυνεύει με αποβολή από το Κύπελλο Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo.es» η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Λεβάντε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Με αποβολή από το Κύπελλο Ισπανίας κινδυνεύει η Μπαρτσελόνα για αντικανονική χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή στην αναμέτρηση κόντρα στη Λεβάντε. Οι «μπλαουγκράνα» στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λεβάντε, χρησιμοποίησε στο κέντρο της άμυνας τον Χουάν Μπραντάριθ ή αλλιώς Τσούμι.

Το πρόβλημα με τη συμμετοχή του όμως είναι, ότι ήταν τιμωρημένος με τη Μπάρτσελόνα Β’. Η ιστοσελίδα «Mundo.es» κάνει λόγο για παράτυπη συμμετοχή του Τσούμο, κάτι που μπορεί να επιφέρει την ήττα με 3-0 στα χαρτιά ή ακόμη και τον αποκλεισμό της Μπάρτσα από τη διοργάνωση.

Η υπόθεση θυμίζει εν πολλοίς εκείνη του Ντμίτρι Τσερίσεβ που οδήγησε στον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρία χρόνια. Ο Ρώσος κουβαλούσε τιμωρία από τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ και οδήγησε στην τιμωρία των Μαδριλένων.

Η πλευρά των Καταλανών ωστόσο υποστηρίζει ότι η συμμετοχή του είναι καθόλα νόμιμη. Τον ισχυρισμό τους αυτό βασίζουν στο ότι οι «μικρές» ποινές αποκλεισμού, μιας αγωνιστικής, δεν μεταφέρονται στις υπόλοιπες διοργανώσεις της Ισπανίας. Μάλιστα σαν παράδειγμα παραθέτουν και τη χρησιμοποίηση του Λούκας Βάσκεθ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεγανές, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε αποβληθεί στο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε (17/1) τη Λεβάντε στη ρεβάνς της ήττας με 2-1. Δεν γνωρίζουν ωστόσο αν θα πρέπει να πάρουν σκορ πρόκρισης για την ήττα με 2-1, την ήττα με 3-0 στα χαρτιά ή αν είναι αποκλεισμένοι από το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ