Μονακό, Μαρσέιγ ή Σέλτικ: Που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τουρέ σύμφωνα με τους bookmakers;

Μονακό, Μαρσέιγ ή Σέλτικ: Που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τουρέ σύμφωνα με τους bookmakers;

Η πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ, εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός προορισμός του Γιάγια Τουρέ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, ο Γιάγια Τουρέ  βρίσκεται χωρίς «επαγγελματική στέγη», έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι, ο μέσος της Ακτής Ελεφαντοστού ήρθε στον Πειραιά παρέμεινε στον Ολυμπιακό για περίπου τρεις μήνες χωρίς να καταφέρει κατ’ ουσίαν ποτέ να χωρέσει στα πλάνα του προπονητή των Ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς.

Τώρα βρίσκεται ξανά χωρίς σύλλογο, και δεδομένου ότι δεν θέλει να κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του έχει απασχολήσει μέχρι και τους bookmakers. Σύμφωνα με τους βρετανικούς bookmakers ο 35χρονος βρίσκεται κοντά στην Σέλτικ Γλασκόβης, που βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με την απόκτησή του.

Η Μονακό και η Μαρσέιγ βρίσκονται επίσης στον κατάλογο των πιθανών προορισμών του έμπειρου χαφ αλλά σε… μακρινή απόσταση. Στον μακρύ κατάλογο των ομάδων – μνηστήρων του Ιβοριανού χαφ, δύο ανήκουν στη Ligue 1: Η Μονακό από τη μία πλευρά και η Μαρσέιγ από την άλλη. Η πρώτη με βαθμολογία λίγο καλύτερη από τη δεύτερη.

Συγκεκριμένα σε αναλογία 14 προς 1 και 16 προς 1, οι πιθανότητες να επιστρέψει ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού άσος στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι μικρές.

Η Σέλτικ παρουσιάζεται ως η πιο πιθανή επιλογή αυτήν την στιγμή. Μεταξύ των Κελτών και των γαλλικών συλλόγων, υπάρχει η Κίνα ή το MLS (αποδόσεις έως 6). Διαφορετικά, η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ (8) ή η Κάρντιφ (12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ