Απίστευτος διασυρμός από την Φιορεντίνα στην Ρόμα (7-1)

Απίστευτος διασυρμός από την Φιορεντίνα στην Ρόμα (7-1)

Η Φιορεντίνα έκανε ότι ήθελε κόντρα στη Ρόμα, την οποία διέλυσε με 7-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία της Ρόμα, έγραψε η Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε με 7-1 των «τζιαλορόσι» στο «Αρτέμιο Φράνκι» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «βιόλα» ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-1 χάρη σε 2 γκολ του Κιέζα (7′, 18′) ( και 1 του Μουριέλ (33′), ενώ για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο είχε μειώσει προσωρινά (2-1) ο Κολάροφ (28′).

Τα χειρότερα ωστόσο δεν είχαν έρθει ακόμα για τη Ρόμα, που στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε άλλα 4 γκολ. Στο 66ο λεπτό ο Μπενάσι έκανε το 4-1, ο Τζέκο στο 72′ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς δέχθηκε απευθείας κόκκινη, ενώ 2 λεπτά μετά ο Κιέζα έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ τρικ.\

Στο 79′ ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το βαρύ και… ασήκωτο τελικό 7-1.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αταλάντα και Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ