Βάφτηκε πράσινο το θρίλερ της Ανδαλουσίας (vid)

Βάφτηκε πράσινο το θρίλερ της Ανδαλουσίας (vid)

Μεγάλο ματς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, όπου Μπέτις και Εσπανιόλ χρειάστηκαν την παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους, με τους βερδιμπλάνκος να παίρνουν το εισιτήριο (3-1) για τους 4 του Copa del Rey.

Η Μπέτις υποδέχτηκε την Εσπανιόλ στη ρεβάνς του 1-1 στην Βαρκελώνη, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Copa del Rey. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Καταλανούς με τον Λέο Μπαπτιστάο να σκοράρει μετά από πάσα του Βίκτορ στο 33’. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε νευρικό με τους παίκτες του Σετιέν να είναι καλύτεροι αλλά να υστερούν όπως γνωρίζουμε στην ποιοτική τελική προσπάθεια.

Τελικά το γκολ που έφερε το ματς σε απόλυτη ισοπαλία ήρθε στο 76’ με τον Χοακίν που είχε μπει ως αλλαγή να σερβίρει και τον Λο Σέλσο να σκοράρει για το 1-1. Το ματς ήταν έντονο με τον διαιτητή να βγάζει 13 (!!) κίτρινες κάρτες στους παίκτες των δύο ομάδων. Δύο από αυτές έπαιξαν τον ρόλο τους μιας και ο Ρόκα κιτρινίστικε δις και στο 90+4’ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, ενόψει μάλιστα της παράτασης.

Εκεί, η αριθμητική ανισορροπία και η κούραση έπαιξαν ξεκάθαρα τον ρόλο τους και η Μπέτις το εκμεταλλεύτηκε αφού με δύο γκολ των Λεόν (95’) και Μαντί (99’) καθάρισε την Εσπανιόλ και πέρασε στα ημιτελικά του Copa del Rey, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στη συμμετοχή σε έναν τελικό που ας μην λησμονούμε πως θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη και το γήπεδο της Μπέτις, Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

https://youtu.be/_SZH1uLbchk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ