«Ο Βράνιες εκδικείται την Καρλέουσα: Αγοράζει βίλα δίπλα στο σπίτι της!»

«Ο Βράνιες εκδικείται την Καρλέουσα: Αγοράζει βίλα δίπλα στο σπίτι της!»

Νέο επεισόδιο στο σκάνδαλο του Βόσνιου αμυντικού με την ξανθιά καλλονή, με τους Σέρβους να αποκαλύπτουν ότι ο πρώην άσος της ΑΕΚ ετοιμάζεται να αγοράσει βίλα δίπλα στο σπίτι της εκρηκτικής τραγουδίστριας!

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο Βράνιες – Καρλέουσα, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι ο Βόσνιος αμυντικός ετοιμάζεται να αγοράσει βίλα δίπλα από το σπίτι που μένει η εκρηκτική τραγουδίστρια!

«Ο Βράνιες ενδιαφέρεται για την αγορά βίλας στο Ντέντινιε, με τον μεσίτη που έχει προσλάβει ο διεθνής άσος μάλιστα να αποκαλύπτει ότι θέλει να αγοράσει σπίτι δίπλα σε αυτό του Ντούσκο Τόσιτς και της Γέλενα Καρλέουσα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταστρέψει ολοκληρωτικά την ξανθιά καλλονή. Θέλει να βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τον εκνευρισμό της Καρλέουσα. Είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του και να την καταστρέψει, για όσα του έχει κάνει», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ.

Οι Σέρβοι μάλιστα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα του Τόσιτς μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε μετακόμισε από το σπίτι της και πήγε να μείνει με την κόρη της, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι και η ξανθιά καλλονή, η οποία όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αντιμετωπίζει κρίσεις άγχους.

«Η Γέλενα είναι πολύ αγχωμένη. Ο Βράνιες είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει ήσυχη. Εχει πονέσει πολύ από τον Βόσνιο αμυντικό και αυτός θέλει μόνο να την καταστρέψει», καταλήγουν τα δημοσιεύματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ