«Ψάχνουμε ομάδα να πουλήσουμε τον Βράνιες»

«Ψάχνουμε ομάδα να πουλήσουμε τον Βράνιες»

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ τόνισε πως η βελγική ομάδα προσπαθεί να παραχωρήσει τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν υπολογίζεται

Πολύ πιθανό θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ, καθώς η διοίκηση του βελγικού συλλόγου κάνει ότι μπορεί για να παραχωρήσει τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας των Βρυξελλών, Μίκαελ Βερσούερεν, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Het Nieuwsblad. «Ο Βράνιες είναι αυτή την στιγμή στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου αλλά είναι πιθανό να φύγει.

Η διοίκηση κάνει ενέργειες ώστε να βρεθεί ομάδα σε αγορά που είναι ακόμα ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος αλλά θα πρέπει να είναι ένας καλός σύλλογος. Αν δεν φύγει τώρα θα μείνει στην Άντερλεχτ μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι».

Ο πρώην στόπερ της Ένωσης δεν υπολογίζεται από την βελγική ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως ο Βόσνιος αμυντικός δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ