Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει στο clasico

Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει στο clasico

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και θα αποφασίσει ο ίδιος αν θα δώσει το παρών στο clasico ή αν θα προτιμήσει να προφυλαχτεί.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa Del Rey.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τελικά δεν υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, έχει μια ελαφρά συστολή που όμως καθιστά αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στο αυριανό clasico του ισπανικού Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η Mundodeportivo, θα είναι ο ίδιος ο Μέσι που θα αποφασίσει εάν θα παίξει ή όχι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, αν και αν η αίσθηση δεν ήταν καλή στη Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να είναι και εκτός των «εκλεκτών» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πάντως ακόμα κι αν δεν παίξει αύριο για προληπτικούς λόγους, η ανησυχία είναι ελάχιστη στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, επειδή ο τραυματισμός δεν είναι μυϊκός. Ο Αργεντινός θέλει να παίξει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή γνωρίζει την σημασία του παιχνιδιού και επειδή είχε χάσει το Clasico στη La Liga τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενώ η αποστολή θα γίνει γνωστή στις το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ