«Κόλλησε» στο μηδέν με την Εστερσουντ η Ντιναμό Κιέβου

«Κόλλησε» στο μηδέν με την Εστερσουντ η Ντιναμό Κιέβου

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Ντιναμό Κιέβου στο φιλικό προετοιμασίας με την Εστερσουντ επί ισπανικού εδάφους.

Στην Ισπανία όπου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των διπλών αγώνων με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League, βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου. Η Ουκρανική ομάδα έδωσε φιλικό τεστ με την Εστερσουντ μένοντας στο 0-0 σε ένα κακό σε γενικές γραμμές ματς.

Η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών είχε την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες πάντως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Πάντως έδειξε και πάλι ότι είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και που σίγουρα που θέλει προσοχή.

Αναλυτικότερα η Ντιναμό είχε στο πρώτο ημίχρονο τρεις καλές στιγμές, αλλά οι Τσιγκάνκοβ, Σολ και Βέρμπιτς δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο Β’ μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τους Βέρμπιτς, Τσιγκάνκοβ και Τσε Τσε να χάνουν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

 

Έστερσουντ: Μόλιν, Αουγκάν (75’ Πέτερσον), Μπέρκβιτς, Ίσεργουντ (46’ Τέκιε), Μενσίρο (46’ Μπέλμαν), Αμίν (46’ Σούντμπεργκ), Έντουαρντς (60’ Κόλκετ), Κπόζο, Φρίτζον, Μπαπτίστ, Χόπκουτ (60’ Αϊές)

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο (60’ Χέορφι), Κεντζιόρα, Μπούρντα, Κάνταρ, Μικολένκο, Τσε-Τσε, Μπουτζάλσκι, Τσιχάνκοφ, Σαπαρένκο, Βέρμπιτς, Σολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ