Σιγά μην έχανε το Clasico ο Μέσι: Προπονήθηκε και παίζει! (pic)

Σιγά μην έχανε το Clasico ο Μέσι: Προπονήθηκε και παίζει! (pic)

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης – Εκτός ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα.

Σε ρυθμούς Clasico κινείται η Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του να έχουν επικεντρωθεί στην αυριανή μεγάλη μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης (6/2) για το Κύπελλο Ισπανίας. Οι Καταλανοί θα υποδεχθούν τους Μαδριλένους στο Καμπ Νόου, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό του θεσμού.

Στο ντέρμπι με τους Μερένχες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Μπαρτσελόνα απαρτίζεται από τους: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Άρθουρ, Σουάρεζ, Μέσι, Μάλκομ, Λενγκλέ, Μουρίγιο, Ζόρντι Άλμπα, Μπόατενγκ, Ρομπέρτο, Αλένια, Βιντάλ, Βερμαέλεν, Ινάκι Πένια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ