«Οργιάζει» στη Βίλεμ ο Βρουσάι!

«Οργιάζει» στη Βίλεμ ο Βρουσάι!

Ο Μάριος Βρουσάι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ τον Ιανουάριο και κάνει πράγματα και θαύματα στην ολλανδική ομάδα.

O Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Μάριο Βρουσάι στη Βίλεμ με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν στις δυνατότητες του νεαρού εξτρέμ, απλά τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και θα έμενε στάσιμος.

Έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να δοθεί δανεικός και να επιστρέψει στην καλοκαιρινή προετοιμασία καλύτερος προκειμένου να αρπάξει την ευκαιρία και να μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Βρουσάι στη Βίλεμ, όχι μόνο αγωνίζεται, αλλά τα πηγαίνει και περίφημα, έχοντας ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο ρόστερ της ολλανδικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί συνολικά σε τέσσερα ματς με τη φανέλα της ομάδας και στα τρία τελευταία ως βασικός, ενώ έχει σκοράρει 2 τέρματα και έχει μοιράσει και 2 ασίστ. Ο Βρουσάι έχει σκοράρει κόντρα στη Μπρέντα, στο ντεμπούτο του με τη Βίλεμ όπου αγωνίστηκε 15 λεπτά, αλλά και στο τελευταίο χρονικά ματς με την Γκρόνιγκεν.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση με την Τβέντε μοίρασε δύο ασίστ, ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο δείχνει ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός εμπλέκεται σε γκολ (είτε σκοράροντας, είτε πασάροντας) της ολλανδικής ομάδας κάθε 71 λεπτά, κάτι που δείχνει το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στην Ολλανδία.

https://twitter.com/bartosz_barnas/status/1093797286147223552

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ