Αβέβαιο το μέλλον του Σάμαρη στη Μπενφίκα

Αβέβαιο το μέλλον του Σάμαρη στη Μπενφίκα

Παρά την επιστροφή του στα αρχικά πλάνα της ομάδας μετά την άφιξη του νέου τεχνικού, το μέλλον του 29χρονου στο σύλλογο παραμένει αβέβαιο.

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει δει το όνομά του να επιστρέφει στις συνθέσεις της Μπενφίκα μετά την άφιξη του Λάγκε στον πάγκο του συλλόγου, όμως αυτό από μόνο του δεν τον έχει πείσει να παραμείνει και του χρόνου στη Λισαβόνα. Το συμβόλαιο του Έλληνα χαφ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, ο 29χρονος βρίσκεται σε μια κατάσταση αξιολόγησης της καριέρας του, προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον.

Οι επαφές με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φίλιπ Βιέιρα, για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν είχαν καρποφορήσει και οι συζητήσεις πλέον έχουν «μπει στον πάγκο». Πάντως, δεν αποκλείεται να ανοίξει νέος κύκλος επαφών, προκειμένου ο Σάμαρης να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα τελευταία χρόνια, η Νιουκάστλ έχει γίνει στενός κορσές για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανόν στο τέλος της σεζόν να κάνει νέα προσπάθεια για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ