Παπαγιανόπουλος : Κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας

Παπαγιανόπουλος : Κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα είναι στην αποστολή των Σκανδιναβών για το τουρνουά που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Άμπου Ντάμπι.

H καριέρα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου πάει από το καλό στο καλύτερο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, στην οποία γράφει ιστορία με τη φανέλα της Έστερσουντ.

Η ομάδα του 27χρονου αμυντικού, με αυτόν βασικό και αναντικατάστατο, στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο απέκλεισε κατά σειρά τους Γαλατάσαράι, Φόλα Ες και ΠΑΟΚ, έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα προκρίθηκε και στους 32 της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν, έφτασε και η ώρα της επιβράβευσης για τον Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας και θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι που θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την εθνική Σουξδίας. Θα πρέπει να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου εκεί», είπε για την κλήση του ο 27χρονος αμυντικός.

Η κλήση του σε αυτό το τουρνουά θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παπαγιαννόπουλο, ούτως ώστα να δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται και για μια θέση στην αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ