Προκαλεί ζάλη η γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας (pics)

Προκαλεί ζάλη η γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας (pics)

Εγκεφαλικά επεισόδια προκαλεί η γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας, Βικτόρια Γκαμέεβα, η οποία έδωσε και μία ιδιαίτερη συμβουλή στους παίκτες της ομάδας πριν το ματς με τη Λίβερπουλ.

Στην Σπαρτάκ Μόσχας τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που τραυματίζονται συνεχώς αυξάνεται. Λογικό. Γιατρός της ομάδας είναι η Βικτόρια Γκαμέεβα.

Η εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει από κοντά όλους εκείνους που είναι στα «πιτς», οπότε καταλαβαίνετε από μόνοι σας γιατί οι παίκτες της ομάδας δεν βιάζονται και τόσο να γίνουν άμεσα καλά.

Μάλιστα, η κυρία Γκαμέεβα είχε να δώσει και μία συμβουλή σε όλους όσους θα αντιμετώπιζαν τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.

«Από ιατρικής άποψης το σεξ βοηθά στην ενέργεια μόνο στις γυναίκες. Για παράδειγμα, στις πολεμικές τέχνες μία γυναίκα μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και 5-10 λεπτά μετά το σεξ και τα αποτελέσματά της θα είναι ακόμη καλύτερα, ωστόσο στους άνδρες λειτουργεί αντίστροφα. Πρέπει να αποφεύγουν το σεξ 2-3 μέρες πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα», είπε.

Και αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες της, τότε θα καταλάβετε πως ό,τι λέει είναι «νόμος» στα αποδυτήρια της Σπαρτάκ Μόσχας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ