A Bola: «Η Μπενφίκα θέλει να κρατήσει τον Σάμαρη»

A Bola: «Η Μπενφίκα θέλει να κρατήσει τον Σάμαρη»

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι Λουζιτανοί θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Έλληνα μέσο για την επέκταση της συνεργασίας τους

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αναφορικά με αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα (υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τη Νιούκαστλ) αλλά ο διεθνής μέσος παρέμεινε στην Λισαβόνα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς η πορτογαλική εφημερίδα A Bola επισημαίνει με σημερινό της ρεπορτάζ, πως οι «αετοί» θέλουν να κρατήσουν τον έμπειρο μέσο στο δυναμικό τους.

Πάντα με βάση τις σχετικές πληροφορίες, ο νέος προπονητής της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάγκε ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας του την παραμονή του Σάμαρη στο Ντα Λουζ και σύντομα θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του Σάμαρη με την Μπενφίκα λήγει το καλοκαίρι ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου από τον διεθνή άσο. Η πλευρά του Σάμαρη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, Φελίπε Βιέιρα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του Έλληνα μέσου με τους Λουζιτανούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ