Μοναδικός Μπατιστούτα και εκτός γηπέδων (vid)

Μοναδικός Μπατιστούτα και εκτός γηπέδων (vid)

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο θρυλικός Μπατιγκόλ «ανάγκασε» το διαδίκτυο να τον αποθεώσει, με τον τρόπο που έχει επιλέξει να μεγαλώσει τα παιδιά του

Άπαντες τον γνωρίζουν ως έναν από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ όλων των εποχών και ως παίκτη – σημαία της Φιορεντίνα.

Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (περί ου ο λόγους) για την ζωή του εκτός αγωνιστικών χώρων!

Ο θρυλικός Μπατιγκόλ με πρόσφατες δηλώσεις του στην ραδιοφωνική εκπομπή Reconquista Hoy, ερωτηθείς για τον γιο του, ο οποίος δουλεύει σε φωτοτυπείο και σε λίγο καιρό κλείνει 20 χρόνια ζωής «ανάγκασε» ολόκληρο το διαδίκτυο να του βγάλει το καπέλο, ξανά!

«Ο κόσμος ρωτάει: πώς είναι δυνατόν ο γιος του Μπατιστούτα να δουλεύει σε ένα φωτοτυπείο; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσω τη δουλειά αυτή που είναι καθόλα αξιοπρεπής, όμως είναι κάτι ασυνήθιστο», ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής!

«Θα μπορούσα να χαρίσω στα παιδιά μου ακριβά και καινούρια αμάξια, όμως δεν ξέρω πόσο θα αισθάνονταν ευτυχισμένοι, ή πόσο θα διαρκούσε η ευτυχία τους. Ξέρω πως άν έπαιρναν τα αμάξια θα έκαναν βόλτες με αυτά και θα τους κοιτούσε ο κόσμος αλλά και οι κοπέλες. Ίσως όμως να μην αισθάνονταν όμορφα ξέροντας πως τα αυτοκινήτητα δεν θα ήταν πραγματικά δικά τους.

Δεν υπάρχει σύγκριση με το να οδηγείς ένα αμάξι λιγότερο όμορφο και δυνατό αλλά να μπορείς να πεις: αυτό το κέρδισα μόνος μου.

Το ότι δουλεύουν τα παιδιά μου, για μένα, είναι σαν να μπορώ να τους χαρίσω την αξιοπρέπεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ