Βράνιες: «Ίσως και να είμαι κακό παιδί»

Βράνιες: «Ίσως και να είμαι κακό παιδί»

Ο Βράνιες συνεχίζει να είναι διαχυτικός στις δηλώσεις του και σε συνέντευξή του στο Βέλγιο είπε ατάκες που θα... συζητηθούν.

Η αποπομπή του Βράνιες από την πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ σε συνδυασμό με το ερωτικό σκάνδαλο με την Γελένα, έχουν κάνει τον Βόσνιο έναν από τους πιο περιζήτητους για… συνεντεύξεις.

Αυτή τη φορά, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, μιλώντας στο «Het Laatste Niewus» δήλωσε πως αισθάνεται αδικία για όσα του συμβαίνουν στο Βέλγιο, ενώ δεν δίστασε να κάνει παραλληλισμό και με τον… Μπενζεμά.

Ο 29χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του, επεξηγώντας πως ο επιθετικός της Ρεάλ έχει μπλεχτεί σε παρόμοια σκηνικά, όμως η θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας παρέμεινε ανέγγιχτη.

«Και ο Μπενζεμά είχε μπλεχτεί σε διάφορες υποθέσεις, αλλά παρέμεινε βασικό μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ένας τέτοιος μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να συγκριθεί με την Άντερλεχτ» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια κατέληξε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα λάθη μου μεγεθύνονται, αισθάνομαι σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι άδικο. Πλήρωσα για τα λάθη μου, κάνω την αυτοκριτική μου και γνωρίζω πως ό,τι συνέβη τους τελευταίους μήνες δεν ήταν καλό για μένα. Δεν έχω πρόβλημα με την εικόνα του κακού παιδιού, ίσως και να είμαι πραγματικά, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους. Δεν μπορώ να το αλλάξω, ούτε θέλω να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε με κάποιον που πιστεύει κάτι για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ