Νότιγχαμ Φόρεστ: Γκολ και ασίστ ο Ανσαριφάρντ! (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γκολ και ασίστ ο Ανσαριφάρντ! (vid)

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σέρβιρε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο στη νίκη της Νότιγχαμ επί της Χαλ με 3-0 – Στο Σίτι Γκράουντ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Χαλ, για την 36η αγωνιστική της Championship και πλέον βρίσκεται στο -2 από την Ντέρμπι και την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Το παιχνίδι στο Σίτι Γκράουντ μάλιστα έγινε υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είδε την ομάδα του να πετυχαίνει μια πολύ σημαντική νίκη. Ένα τρίποντο, που έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο τέρμα των Ρεντς.

Ο Ιρανός στράικερ μπήκε ως αλλαγή στο 59’ και στο 72’ «σέρβιρε» το γκολ στον Καρβάλιο, με το οποίο η Νότιγχαμ έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό της Χαλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Λόλεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με αυτή τη νίκη η Νότιγχαμ έφτασε τους 53 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου.

Δείτε τα γκολ (to δεύτερο είναι του Καρίμ):

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ