Ο Βρουσάι στο… VIP της Βίλεμ! (pic, vid)

Ο Βρουσάι στο… VIP της Βίλεμ! (pic, vid)

Ο νεαρός εξτρέμ εντυπωσιάζει στην Ολλανδία συνθέτοντας μαζί με τους Ισάκ και Παυλίδη το ιδιαίτερο VIP της Βίλεμ!

Πριν από περίπου ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου του 2018, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, σκοράροντας μάλιστα με δεξί πλασέ, για το 5-1 των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Κέρκυρα. Τότε, κατέκτησε μια προσωπική κορυφή. Από μπόμπιρας στην ερυθρόλευκη οικογένεια, το 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρυσι κατάφερε να αναρριχηθεί ως την πρώτη ομάδα.

Την 16η του Απρίλη, την έχει σημειώσει στο ημερολόγιό του ο Μάριος Βρουσάι, περί ου ο λόγους, έκτοτε βέβαια πήρε κι άλλα λεπτά συμμετοχής σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε ήδη ντεμπουτάρει και στο Κύπελλο. Η «αυγή» της νέας αγωνιστικής σεζόν ωστόσο, έφερε πολλά νέα πρόσωπα στο Λιμάνι και ο νεαρός εξτρέμ δύσκολα θα έβρισκε θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λοιπόν, οι άνθρωποι των Πειραιωτών αποφάσισαν να εφαρμόσουν το σχέδιο «Κωνσταντίνος Τσιμίκας». Τον παραχώρησαν δανεικό στη Βίλεμ, όπως είχαν κάνει και με τον αριστερό τους μπακ, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και να επιστρέψει έτοιμος για μια θέση στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα.Το «πείραμα» έχει ήδη πετύχει, με τον 20χρονο άσο να κάνει «θαύματα» στη Βίλεμ και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του δικού της… VIP.

Η Μπάρτσα είχε το MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ). H Ρεάλ το BBC, Μπενζεμά, Μπέιλ, Κριστιάνο και η Βίλεμ το… VIP Βρουσάι, Ισάκ, Παυλίδης. 

https://twitter.com/WillemII/status/1104445494950948864

Σε συνολικά οκτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ολλανδίας, έχει βρει δίχτυα τρεις φορές και έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Μετρώντας ήδη έξι 90λεπτα και κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα μάτια τους! Ο νεαρός άσος έχασε λόγω τραυματισμού δύο αγώνες. Το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Άλκμααρ και το ματς με την Χέρενφεν, όμως έκανε comeback στο παιχνίδι με την Ντε Γκράαφσαπ, κρατώντας την ωραιότερη στιγμή του για το 64ο λεπτό.

Ακριβώς την κατάλληλη στιγμή και με την τέλεια κατεύθυνση και ταχύτητα, έκανε την κάθετη στον Φερνάντο Λουίς, ο οποίος σκόραρε για το 3-1 της ομάδας. Ο αγώνας εναντία στην Ντε Γκράαφσαπ είχε ακόμα μια ιδιαίτερη, ελληνική πινελιά: για πρώτη φορά ο Βρουσάι και ο Παυλίδης ξεκίνησαν μαζί στη βασική ενδεκάδα και συνέβαλαν αμφότεροι στη νίκη της Βίλεμ που πλέον αποσπάστηκε στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ